ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ

image

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Βικτώρια βρίσκονται σε ένα μέρος με εξαιρετική ομορφιά, που συνδυάζει μοναδικά καταπράσινες βουνοπλαγιές, ρυάκια καθώς και την μαγευτική παραλία του Γιόσωνα με τα κρυστάλλινα νερά της.

Η μεταφορά από και προς τα ενοικιαζόμενα δωμάτια γίνεται είτε με καθημερινά δρομολόγια των υπεραστικών λεωφορείων (ΚΤΕΛ), είτε με ταξί. Σας συνιστούμε να έρθετε με δικό σας μέσο (αυτοκίνητο ή μηχανάκι), εφόσον υπάρχει η δυνατότητα για να απολαύσετε καλύτερα την διαδρομή, αλλά και να είστε πιο άνετοι στις μετακινήσεις σας, προς τα κοντινά χωριά Καρδάμυλα, Αμάδες, Βίκυ, Καμπιά.

Το συγκρότημα μας βρίσκεται σε απόσταση 500 περίπου μέτρων προς τα βόρεια, από την πασίγνωστη παραλία του Ναγού και η είσοδος βρίσκεται παράπλευρα του κεντρικού οδικού δικτύου.

Γύρω απο τα δωμάτια βρίσκεται ένα καταπράσινο κτήμα με τρεχούμενα ρυάκια απο την πηγή της Μάνας του νερού, κήπους και παρτέρια που προσφέρονται για αγροτουρισμό. Aκόμα υπάρχει άνετος χώρος στάθμευσης και παιδική χαρά για την ψυχαγωγία των μικρών μας φίλων.

Ημερομηνία δημοσίευσης : 18/07/2013
 
επιστροφή