ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η οικογενειακή μας επιχείρηση, νοιάζεται για την ευημερία των επισκεπτών της, ενώ παράλληλα τρέφει βαθύ σεβασμό για την φύση. Βασισμένοι σε αυτήν την φιλοσοφία, στα δωμάτια μας χρησιμοποιούμε μόνο προιόντα καθαρισμού φιλικά πρός το περιβάλλον. Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Βικτώρια βρίσκονται στο βόρειοανατολικό τμήμα της Χίου, 35 χλμ. από την πόλη και λιμάνι της Χίου (Χώρα) και μόλις 5 χλμ. απο το χωριό των Καρδαμύλων, σε μια μικρή γραφική κοινότητα που ονομάζεται Γιόσσωνας. Η περιοχή πήρε το όνομα της, από τον ήρωα της αρχαιότητας Ιάσονα, ο οποίος σύμφωνα με τον θρύλο,μαγεμένος από την εξαιρετική ομορφιά και την γαλήνη του τοπίου, ξαπόστασε να αναπαυτεί μαζί με το πλήρωμα και τους συμπολεμιστές του.


Εδώ μπορείτε να βρείτε περισσότερα από μια φιλική και οικογενειακή ατμόσφαιρα. Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια , περιλαμβάνουν ευκολίες όπως μεγάλους και άνετους χώρους, αποτελώντας έναν ιδανικό προορισμό για ξένοιαστες και φιλόξενες διακοπές. Επιπλέον μπορείτε να ασκήσετε δραστηριότητες, όπως ο αγροτουρισμός, κολύμβηση, περίπατους στα κοντινά φαράγγια του Γιόσσωνα και των Καμπιών, ποδηλασία και πολλά άλλα.

Ελάτε λοιπόν να περιηγηθείτε στα χνάρια του θρυλικού Ιάσονα και της Αργοναυτικής εκστρατείας. Σας περιμένουμε και σας ευχόμαστε καλή διαμονή!